“Atçalı Kel Mehmet” için Gökhan Keser pehlivanlığa soyundu

22 Eylül’de vizyona girecek “Atçalı Kel Mehmet” için filmin başrol oyuncusu Gökhan Keser pehlivanlığa soyundu.

Güler Nalbantoğlu (Güler Film) ve TRT ortak yapımcılığında, Hakan Şahin’in yönetmenliğinde beyazperdeye taşınan “Atçalı Kel Mehmet” filminin başrolünde yer alan ünlü oyuncu Gökhan Keser, Anadolu’nun unutulmaz halk kahramanlarından Atçalı Kel Mehmet Efe’ye filmde can verirken, filmin dikkat çekici sahnelerinden biri için Kırkpınar eski başpehlivanı Savaş Yıldırım ile güreşti. Çekim öncesinde pehlivanla bir araya gelen oyuncu, kendisiyle antrenman yaparak yağlı güreş sahnesine hazırlandı.

blank

Gökhan Keser bu sahne ile çok farklı bir deneyim yaşadığını belirtti: “Ata sporumuz olan güreş sporunu ilk defa tecrübe ettim. Savaş Yıldırım gibi gerçek bir baş pehlivanla öncesinde antrenmanlar yapıp karşı karşıya bir güreş sahnesi çekmek çok heyecan verici ve benim için unutulmaz bir deneyimdi. Eski başpehlivanımız Savaş Yıldırım’ın desteğiyle de çok güzel bir sahne çıktı ortaya. En zorlandığım şey çekimler boyunca yaklaşık 30-40 litre zeytinyağı kullanmak durumunda kaldık. Çekimler 12 saat sürdü ama yağların çıkması 4 saat. Onun dışında her şey çok keyifliydi” dedi. Atçalı Kel Mehmet Efe gibi destan yazan, gerçek bir halk kahramanını canlandırmaktan dolayı da büyük gurur duyduğunu ifade etti.

“Atçalı Kel Mehmet” 22 Eylül’de sinemalarda…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.