“Atçalı Kel Mehmet” filminin özel gösterimi yapıldı

Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan, 22 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanan “Atçalı Kel Mehmet” filmi için 19 Eylül Salı akşamı Cinemaximum Kanyon’da oyuncuların ve ekibin katıldığı özel bir gösterim gerçekleştirildi.

Filmin özel gösterimine başrol oyuncusu ünlü oyuncu, şarkıcı Gökhan Keser başta olmak üzere diğer oyuncular Ceren Kaplakarslan, Hülya Şen, Mehmet Polat, Hasan Yalnızoğlu, Ümit Acar ve Muhammed Cangören katıldı.

“Atçalı Kel Mehmet”in başrolünde yer alan Gökhan Keser, geçirdiği yüksek ateşli hastalıktan dolayı gösterime serum aldıktan sonra katılabildi.

Özel gösterimde oyuncular ve film ekibi çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanan “Atçalı Kel Mehmet”in sinemaseverlerle buluşmasının büyük heyecanını yaşadıklarını dile getirdiler. Anadolu’nun unutulmaz halk kahramanları “efeleri” destansı bir anlatımla beyazperdeye taşıyan filmin özel gösterimine CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin’in yanı sıra, Ümit Erdim, Merve Aydın, İlyas Yalçıntaş, Kudret Sabancı gibi ünlü isimler de katıldı.

Güler Nalbantoğlu (Güler Film) ile TRT ortak yapımcılığında ve Hakan Şahin’in yönetmenliğinde çekilen film, 18. yüzyılın kahraman efesi “Atçalı Kel Mehmet”i beyazperdeye taşıyor.

Atçalı Kel Mehmet, Osmanlı Padişahı II. Mahmut döneminde yaşamış Ege bölgesinin ilk efelerinden biridir. Zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlar ama çıkarları zedelenen ağalar, beyler ve voyvodalar tarafından da hain ilan edilir. Atçalı’nın ölüm fermanı verilir ve Atçalı Kel Mehmet Efe’ye iki seçenek kalır. Kaçacak ya da ölecektir…

blank

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.