Ata Demirer’in annesi seti ziyaret etti! Görenler gözlerine inanamadı!

“Bursa Bülbülü” filminin çekimleri için vaktinin çoğunu sette geçiren Ata Demirer’e annesi Ayten Kaçar sürpriz yaptı. Ata Demirer, annesi Ayten Kaçar ve oyunu Özge Özacar’la verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncunun annesini görenler “Annesi daha genç duruyor” gibi yorumlarda bulundu.

Ünlü komedyen Ata Demirer, “Bursa Bülbülü” filminin çekimlerini tamamlamasına az bir zaman kaldı. Tarık Papuççuoğlu, Melek Baykal, Özge Özacar, Erkan Can ve Cem Gelinoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Bursa Bülbülü merakla bekleniyor. Film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikâyesini anlatıyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ata Demirer, geçtiğimiz gün İstanbul’daki film setinden fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncu Demirer, annesi Ayten Kaçar’ın seti ziyaret ettiği anları yayınladı.

Demirer, Ortaköy Sahili’nde çekilen fotoğrafına, “Annem seti sevdi.” notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bir sosyal medya kullanıcı “Annesi, Ata Demirer’den daha genç” yorumunda bulunarak dikkat çekti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.