Ata Demirer’den şaşırtan itiraf geldi

Yeni filmi Olanlar Oldu ile sevenlerinin karşısına çıkan Ata Demirer, katıldığı programda şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

Denize olan düşkünlüğüyle tanınan komedyen Ata Demirer, uzun bir aradan sonra yeni filmi Olanlar Oldu ile sevenlerinin karşısına çıktı. Filmde kadın kılığına da giren Ata Demirer, filmiyle ilgili konuşmak üzere katıldığı bir televizyon programında şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

Yaz aylarını teknesinde geçiren Demirer, programda tekne sürme ehliyeti olduğunu motosiklet sürmek için ehliyeti olduğunu söyledikten sonra araba sürmek için ehliyeti olmadığını açıkladı. Komedyen Ata Demirer, bu şaşırtıcı itirafıyla neden magazin muhabirleri tarafından hiç trafik ışıklarında arabasıyla yakalanmadığı sorusunu da yanıtlamış oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.