Ata Demirer’den popçu Yalın’ın canlı yayınında ilginç itiraf!

Komedyen Ata Demirer, şarkıcı Yalın’ın sosyal medyada gerçekleştirdiği canlı yayına katıldı. Bir itirafta bulunan Demirer, Ben birini canlı yayında ağırlayamam. Bir zamanlar talk şov yapmıştım ve başarılı olamamıştım” ifadelerini kullandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@atademirerofficial ??

Yalın (@yalinonline)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bir süredir Instagram’dan canlı yayınlar gerçekleştiren Yalın’ın konuğu olan Ata Demirer, keyifli geçen canlı yayında bir de dikkat çekici itirafta bulundu.

Yalın, canlı yayınları 30 dakika yaptığını ve fazlasını televizyoncu ya da sunucu olmadığı için toparlayamadığını dile getirdi. Komedyen Ata Demirer ise bunun üzerine şu itirafta bulundu:

“Çok güzel bir yayındı. Yaptığın kolay şey değil. Ben birini canlı yayında ağırlayamam. Kolay bir iş değil. Mesela ben de bir zamanlar talk şov yapmıştım ve başarılı olamamıştım.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.