Ata Demirer: Sanal alemden beklentim yok

İnternet mecrasının üreten isimler için mahrem bir alan olması gerektiğini savunan Ata Demirer, “Sanal alemden beklentim yok” dedi.

‘Hedefim Sensin’ filmiyle vizyonda yer alan Ata Demirer, ‘Hadi Be’ adlı internet programına konuk oldu. Önceki gün Arap kadın turist kılığında sinemaya giderek seyircisinin filme verdikleri tepkilere şahit olan Demirer, katıldığı programda sosyal medyayla arasının çok da iyi olmadığını aktardı. ‘20’li yaşlarında Instagram olsaydı kullanır mıydınız?’ sorusu için bazı şeylerin mahrem olmasına inandığını aktaran Ata Demirer, ‘’Çok yararlı bir şey; iletişim çağında yaşıyoruz, çok eğlenceli bir mecra ama bizim gibi üreticiler için mahrem daha önemli, mahrem olması lazım biraz’’ dedi. Nasıl bir sosyal medya kullanıcısı olduğunu da açıklayan Ata Demirer, ‘’Ben sosyalim, medyayı eğlenmek için kullanıyorum, herhangi bir beklentim yok sosyal medyadan’’ dedi.

Geçen hafta bir internet programına konuk olan Ata Demirer, Youtube programı çekmek istediğini de aktardı.

Ata Demirer, ‘Hedefim Sensin’ filmini başörtüsü ve güneş gözlüğüyle Arap kadın turist kılığına girerek seyirciyle birlikte izledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.