Ata Demirer, Olanlar Oldu’nun çekimlerinde yaşadığı zorluğu anlattı

Bir hafta sonra yeni filmi Olanlar Oldu ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ata Demirer, çekimler sırasında başından geçen bir zorluğu anlattı.

ZOR ANLAR YAŞAMIŞ

Ata Demirer’in yeni filmi ‘Olanlar Oldu’ 20 Ocak’ta izleyenlerle buluşacak. Demirer, yaptığı bir açıklamada çekimler esnasında başından geçen heyecanlı olayı anlattı.

Çekimlerde çok aksilik yaşadığını söyleyen ünlü komedyen; “Marmara-Avşa Adası arasında öyle bir yer var ki, orada her yerden eser hava. Orayı geçmek zordur. Kumanda panelinden tak diye bir ses geldi. Teknenin şaftı kırıldı. Tekneyi sabit tutmak için halatla merdiveni bağladık, denize attık. Ağırlık yaparsa burnu düz durur teknenin diye düşündük. Sonra tecrübeli bir balıkçı abimiz kurtardı bizi. Denizle dalga geçilmez, ciddi olmak gerekir.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.