Ata Demirer, Kerem Bursin ve Nilperi Şahinkaya yılbaşı gecesi BluTV’de güldürecek

Türkiye’nin en çok tercih edilen video platformu BluTV’nin yılbaşı gecesine özel sürprizleri daha önce duyurduğu Ata Demirer Gazinosu’yla sınırlı kalmıyor. Sevilen dizi Aynen Aynen’in yılbaşı özel bölümü ve BOOM by İbrahim Selim’in yılbaşı özel programı da yeni yıl gecesi BluTV’de ilk kez yayınlanacak.

BluTV, Ata Demirer Gazinosu’nun yanı sıra daha birçok yılbaşı özel içeriğini 31 Aralık’ta üyelerine sunacak. Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı, ikilinin yüksek enerjileri ve muhteşem uyumlarıyla kadın-erkek ilişkilerinin eğlenceli bir dille masaya yatırıldığı sevilen mini dizi Aynen Aynen de 2020 yılının son gününde yılbaşı özel bölümüyle izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

BluTV’nin yılbaşı gecesi için hazırladığı bir diğer sürpriz ise BOOM by İbrahim Selim’in yılbaşı özel programı olacak. İbrahim Selim’in güncel konuları birbirinden ünlü konuklar eşliğinde ele aldığı; seyircilerin ise ilginç bilgiler eşliğinde kahkahaya boğulduğu BOOM by İbrahim Selim de 31 Aralık’ta BluTV’nin yılbaşı özel programı arasında yerini alıyor.

Yılbaşı gecesi için hazırladığı dopdolu programla herkesi 31 Aralık gecesinde 2020’ye BluTV’de veda etmeye davet eden dijital platform, 2021’de yeni hikayelerini ve ses getirecek projelerini üyeleriyle buluşturmaya devam edecek.

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.