Ata Demirer: Her eve giren sevgilim olsa kapıcı ile aşk yaşardım

Demirer, çıkışta aralarında Berna ve Bilge Öztürk kardeşlerin de bulunduğu kadınlarla görüntülenmek istemedi. Gazetecilerin kendisini beklediğini fark eden Demirer, onları “Siz içeri gidin, gazeteciler var” diyerek uyardı. Ardından gazetecilerin yanına giden ünlü komedyen, Cihangir’de aynı eve girdiği kadınla ilgili de konuştu: “Arkadaşlar, siz her eve girdiğim bayan arkadaşımı sevgilim mi zannediyorsunuz? Eğer öyle olsaydı, apartmanın kapıcısı benim sevgilim olurdu. Sadece arkadaşım bende kaldı.” Hayatında kimsenin olmadığını belirten komedyen, “Sevgilim olsa öyle ulu orta görünmezdim. Bana e-maillerinizi verin, olursa size haber vereyim” diyerek bindiği taksi ile oradan ayrıldı. Demirer’in gitmesi ile ortalık bir anda toz duman oldu. Mekanda birlikte yemek yediği kadınlar görüntülenince, “Siz kim oluyorsunuz o….. çocukları. Şimdi polis çağırıyoruz” diyerek bağırmaya başladılar. Grubun içindeki sarışın kadın, “Fotoğrafları sil yoksa makineni parçalarız” diyerek bir gazeteciyi tehdit etti. Ardından gazeteciye tokat atmaya ve onu yumruklamaya çalıştı.

ŞOK! ATA DEMİRER’İN KADIN ARKADAŞLARI ASMALIMESCİT’TE TERÖR ESTİRDİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.