Ata Demirer “Hedefim Sensin” filmini izlemeye davet etti

Ünlü oyuncu Ata Demirer sosyal medya hesabı üzerinden sinemasevleri “Hedefim Sensin” filmine davet etti.

Sosyal Medya paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşım yapan Ata Demirer, “İzlemeyen Kalmasın” notu ile paylaştığı resim ile izleyicileri Hedefim Sensin filmini izlemeye davet etti.

HEDEFİM SENSİN FİLMİNİN KONUSU

Sokaklarda çiğ köfte satan Zekeriye Demirer (Ata Demirer),çok geveze biri olduğu için devamlı pot kırmaktadır. Çenesini tutamaması yüzünden sürekli başına işler açar. En sonunda gevezeliği yüzünden iki mafya grubu arasında savaşa sebep olur. Kendisi de İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Kendisine kalacak mekan olarak Gökçeada’yı seçer. İlk defa ayak bastığı adada, kendisiyle beraber Hafize, Leyla ve Yarım Hasan’ın da hayatı değişir.

HEDEFİM SENSİN FİLMİNİN KADROSU

Hedefim Sensin filminin kadrosunda Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Gonca Vuslateri, Meray Ülgen, Selen Öztürk, İlker Aksum, Erkan Can, Tanju Tuncel, Ali Keçeli, Kahraman Sivri, Burhan Yıldız, Tarık Ünlüoğlu ve Merve Atılmış yer alıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.