Ata Demirer, Alara Bozbey’le ilişkisini ilan etti

Ata Demirer yılbaşı gecesi bombayı patlattı ve yeni yılın ilk dakikalarında oyuncu Alara Bozbey’le ilişkisini ilan etti.

Yılbaşı gecesi Ata Demirer oyuncu Alara Bozbey’le ilişkisini ilan etti. Demirer çok düşkün olduğu annesi Ayten Kaçar ve erkek kardeşi Cenk’in de yer aldığı fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştı.

Aslında 45 yaşındaki Ata Demirer ile kendisinden 14 yaş küçük olan Alara Bozbey’in aşkı yeni değil. İkili 3 yıl önce Cihangir’de görüntülenmiş ve o dönem sosyal medyadan tanıştıkları gündeme gelmiş ancak ilişkileri çok da uzun sürmemişti.

DOLUNAY DİZİSİNİN DEMET’İ

Ata Demirer’in yeni sevgilisi Alara Bozbey’in asıl adı Alona… Güzel oyuncunun annesi Ukraynalı, babası ise Litvanyalı. Türkiye’de 2. evliliğini yapan annesiyle beraber 16 yaşında ülkemize gelen 31 yaşındaki oyuncu, üvey babasının soyadını alarak Türk vatandaşlığına geçti. Yabancı Damat, Karadağlar, Benim İçin Üzülme gibi birçok popüler projede rol alan Alara Bozbey, son olarak star ekranında seyirciyle buluşan “Dolunay” dizisinde Demet karakterine hayat verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.