Asya Gashi “Uyumadım” adlı yeni şarkısına olay klip çekti

Kosova’nın Lady Gaga’sı olarak bilinen, Los Angeles’ta yaşamaya başlayan Asya Gashi’ Uyumadım adlı yeni şarkısına Selim Akar Yönetmenliğinde Dünya’da ve Türkiye’de bir ilke imza atarak gerilim klibi çekti.

Asya Gashi’nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak, klipte hamile olduğu gün aldatıldığını öğrenen bir pop yıldızının hikayesine yer veriliyor.

Asya Gashi aldatılma ve çocuğunu kaybetme travması sonrası bir pop müzik yıldızının delirme ve sokaktaki yaşamının işlendiği kliple alakalı : Her insanın hayatında bir aldatılma hikayesi vardır. Ben bu şarkıyı ve klibi çok aşıkken aldatılan benimle aynı acıyı çeken herkese armağan ediyorum dedi.Klibe yansıyan çocuğunu kaybetme hikayesi için sessiz kalan Asya Gashi’nin Uyumadım şarkısının söz ve müziği pop müzik dünyasının yeni starı olarak işaret edilen Ozan Çınar’a ait. Klibi izleyenler Diva delirdi yorumları yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.