Asuman Dabak: Oyuncular ağlamayı beceremiyor

Ünlü oyuncu Asuman Dabak, Tv2’de yayınlanan sinema programı Film Koptu’ya konuk oldu. Dabak, Buca’da yeni açtığı oyunculuk okulundan bahsetti, Türk sinemasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“İngiltere’den sonra İzmir’de de Sahne Buca’yı açtık. Çok keyifli gidiyor, çok yetenekli arkadaşlarımız var. Keşke daha önce yapsaydık, İzmir bu konuda bir maden. Yaz okulları devam edecek yazın ara vermeyeceğiz.” dedi.

Ardından “Türk sinemasında komedinin durumu içler acısı, işler bu kadar ucuzlatılırsa, herkes oyuncu olursa bu sonuç kaçınılmaz olur” şeklinde konuşan Asuman Dabak daha sonra ise dizilerle de şu sözleri söyledi.

“Köyle ilgili dizi çekiliyor ama oynayan kadınların çoğu makyajlı, doğallığı göstermiyor. Komedyenliği yapamıyorsan doğallığı yapamıyorsan bırakacaksın. Yönetmen arkadaşlarımız oyunculara söz geçiremiyor. Ağlamayı beceremiyor hiçbiri, bizim halkımızı etkilemek çok kolay ama gel güldür bakalım. Biz kantarın topuzunu biraz fazla kaçırıyoruz. Yaklaşık bir şey yapsak seyirci daha da keyifli olacak.” Dedi.

Funda Karayel’in sunumuyla Film Koptu, Cumartesi günleri TV2’DE!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.