Asude Cemre “Unutulurmuş”

Türkiye’nin en genç sopranosu” olarak tanınan, birçok ödülün sahibi Asude Cemre’nin ilk single’ı “Unutulurmuş” çıktı.

Bir dönem “Türkiye’nin en genç sopranosu” olarak tanınan, ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmış olan, katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasında sergilediği “Diva Dance” performansı ile hafızalara kazınan Asude Cemre, ilk single çalışması “UNUTULURMUŞ”u, Garaj Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Kendine özgü bir müzik tarzına sahip bu çalışmanın prodüktörlüğünü yapan Cenk Eroğlu, kendi solo albümlerinin yanı sıra Kip Winger, Steven Wilson, Pat Mastelotto, Richard Page, Reb Beach gibi dünyaca tanınmış bir çok müzisyen ile çalışmış, ülkemizde ve yurtdışında daha pek çok sanatçının albümlerine aranjör, besteci ve prodüktör olarak imza atmış bir isim.

Asude Cemre’nin ilk single çalışması olan ‘UNUTULURMUŞ’un söz, müzik ve de aranjesi Cenk Eroğlu’na ait. Şarkının hazırlık aşamasında ayrıca, uzun yıllar Kayahan’ın aranjörlüğünü yapan Cenk Eroğlu’nun babası, müzisyen ve orkestra şefi Ümit Eroğlu da yazdığı yaylılar ve senfonik öğelerle katkıda bulundu.

Şarkının klibi, Asude Cemre’nin hali hazırda öğrencisi olduğu Bilgi Üniversitesi’ndeki tarihi Santral Enerji Müzesi’nde çekildi ve klibin yönetmenliğini Barış Benice yaptı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.