Aslıhan Karalar, Marie Claire dergisinin ocak sayısına kapak oldu

Best Model Of The World 2017 birincisi seçildikten sonra oyunculuğa yönelen Aslıhan Karalar, Marie Claire dergisinin ocak sayısına kapak oldu.

Son yıllarda oyunculuk performansıyla ve güzelliğiyle adından söz ettiren Karalar, kariyeri, aşka bakışı, hedefleri, hakkında merak edilenleri ve bilinmeyenleri tüm samimiyetiyle anlattı. Karalar, “Aşk geldiği zaman kala kalıyorum. Duygularım aklımın önüne geçiyor ve düşünmekte zorluk çekiyorum” ifadelerini kullandı. İşte genç oyuncu Aslıhan Karalar’ın çarpıcı açıklamaları…

‘AŞK GELDİĞİ ZAMAN KALA KALIYORUM’

Aşka bakışını anlatan güzel oyuncu, Karakterim gereği aşk her zaman hayatımın merkezindeydi. Dünyanın merkezinde de magma var ama çok derinlerde. Aşık olduğumda ben de duygularımı derinlerde yaşayan bir
yapıya sahibim” dedi. Sözlerini sürdüren Karalar, “Aşk geldiği zaman kala kalıyorum. Duygularım aklımın önüne geçiyor ve düşünmekte zorluk çekiyorum” ifadelerini kullandı.

blank

‘SEVGİ VE SAYGI OLDUĞU SÜRECE İLİŞKİ MÜKEMMELDİR’

Karalar, “Sana göre ilişkide en önemli değerler nelerdir?” sorusuna, “Sevgi, saygı ve güven olduğu sürece bence ilişkim mükemmeldir.” yanıtını verdi.

FİZİKSEL GÜZELLİĞE ÖNEM VERMİYOR

Karalar, “Fiziksel anlamda güzel olmak insana ne gibi avantajlar sağlıyor?” sorusuna ise, “Fiziksel anlamda güzellik ilk etapta avantaj sağlar fakat tek başına kesinlikle kalıcı olmaz. Mesela benim bir insana güzel diyebilmem için sadece yüz veya fiziksel güzellik yeterli değil, dünyadaki konulardan
konuşabildiğim, empati yapabilen, insaniyet duygusu kuvvetli, mütevazi bir kişiliği olan, kibar,akıllı ve pozitif kişiler benim için en güzeldir. Mükemmel insan yerine ruhuma iyi gelenleri güzel olarak görüyorum.” şeklinde cevap verdi.

SPOR TUTKUNU ÇIKTI

Formunu nasıl koruduğunu da anlatan Karalar, “Doğal ürünlerle beslenme konusunda titiz ve dikkatli davranıyorum. Haftanın hemen her günü meditasyon ve yürüyüş yapıyorum, onun dışında spor koçum Orhan Civan ile düzenli olarak en az 3-4 gün direnç egzersizleri yapıyoruz” dedi.

AİLEM MÜHENDİS OLACAĞIMI HAYAL EDİYORDU

Karalar, “En büyük kişisel reformun nedir?” sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. Karalar, “Kişisel reformum, mühendis olacağımı hayal ederek bana lisede Bakalorya eğitimim esnasında yüksek Fizik ve Matematik dersleri aldıran ailemi, sanat camiasında oyuncu olarak devam edeceğime koşullu olarak ikna etmek oldu. Tek koşul üniversite mezuniyetiydi, verdiğim sözü de tuttum. Mutlu olduğum bir mesleği yapıyor olmam beni motive ediyor” şeklinde konuştu.

PANDEMİ SONRASI ABD YOLCUSU

Pandemi döneminde New York University’de dijital medya üzerine yüksek lisans eğitimi almaya başladığını ifade eden Aslıhan Karalar, “Dijital medya alanında yüksek lisansımı yapıyorum. Pandemi bitinceye kadar İstanbul’da kalmak en güvenlisi. Fakat yüksek lisans eğitimim için yurt dışına gitmeyi gerçekten iple çekiyorum ve Amerika’dan gelen teklifleri ilerideki süreçte değerlendirmeyi düşünüyorum” dedi.

‘ŞEKİLSEL DEĞİL İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞIYORUM’

En büyük hayalini ilk kez açıklayan Karalar, “İleride gerçekleştirmek istediğim en büyük hayalim dünyaca ünlü yapımlara oyuncu veya kısmet olursa yapımcı olarak imza atabilmek. Şekilsel yaşamak yerine, içimden geldiği gibi hedeflerime inanarak yaşamak en büyük hayalimdi, o yolda da yürüyorum” ifadelerini kullandı.

‘OYUNCULUKTA MATEMATİKSEL ZEKA HER ZAMAN İŞE YARIYOR’

Önüne gelen projeleri ince eleyip sık dokuduğunu ifade eden Karalar, “Önemli olan yaşıma uygun, kariyerime katkısı olacak projelerde yer alabilmek. Sadece oynuyor olmak için bir dizide yer almak yerine iyi çıkış yapabileceğim bir projede rol almayı bekliyorum, kendime bu konuda güveniyorum. Çünkü oyunculukta matematiksel zekâ her zaman işe yarıyor” deyip ekledi: “Oyunculuğu çok uzun bir yol olarak görüyorum. Çeşitli değişik karakterleri hayata geçirmek, onlarla yeni yeni yolculuklara çıkmak istiyorum. Çünkü her bir karakter geldiğinde kendime yeni bir arkadaş ediniyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.