Aslıhan Güner’in kardeşleri de güzellikleriyle göz kamaştırdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, kardeşleri ile verdiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Kız kardeşlerin birbirlerine olan benzerlikleri dikkat çekerken paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Başrollerini İsmail Demir ile paylaştığı Kuzey Yıldız İlk Aşk dizisinin kızıl güzeli Aslıhan Güner, güzelliği ve oyunculuk performansıyla beğeni toplarken sosyal medya paylaşımları da büyük ilgi gördü. Oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Aslıhan Güner, kız kardeşleri ile verdiği pozu Instagram’dan paylaştı.

blank

Neslihan ve Yasemin adında iki kız kardeşi olan ünlü oyuncunun renkli gözlü olan kardeşleri de güzellikleriyle göz kamaştırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.