Aslıhan Güner: Dijitalle ekranlara dönebilirim

Son olarak Uzak Şehrin Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç’la geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden ünlü çiftten Aslıhan Güner, güzel haberi verdi. Güner, “Dijital bir projeyle ekranlara dönebilirim” diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç, bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Kahve molası veren ünlü çift, basın mensuplarına poz verdi. Çift, sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“Anlaştığınız bir proje var mı?” sorusuna yanıt veren Güner, şunları söyledi:

“Uzun zamandır ekranlardan uzaktım, bu süreçte bol bol dinlendim. Ekranların karşısında olmayı ben de özledim. Değerlendirdiğim ve anlaşmaya yakın projeler var elbette. İlk olarak dijital bir proje ile ekranlara dönebilirim”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.