“Aslı Gibidir” 25 Ocak’ta sinemada seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor

Yapımcılığını Hann Film’in, yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu, Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey ve Bener Karaçor’un kaleme aldığı, başrolünde Aslı İnandık’ın rol aldığı komedi filmi “Aslı Gibidir” 25 Ocak’ta sinemada seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yılın merakla beklenen komedi filmi, ünlü oyuncu Aslı İnandık’ın hayatından benzerlikler taşıyor.

Film, ziraat mühendisliğini bitirdiği halde oyuncu olma hayaliyle yanıp tutuşan Aslı’nın bu yolda verdiği komedi yüklü mücadeleyi konu alıyor. Lise ve üniversite hayatını müzik bölümünde tamamlayan sevilen oyuncu Aslı İnandık, filmde canlandırdığı karakterle kendi hayatındaki bu benzerliği şu şekilde anlatıyor; ” Hem liseyi hem de üniversiteyi müzik bölümünde okudum. Ama bir türlü cesaret edip deneyemediğim oyunculuk hep içimde kalmıştı. Üniversitede konserlerde çellomla her sahneye çıktığımda, orkestra ile konsere çıkmışım gibi değil, bir tiyatro oyunu için sahneye çıkmışım gibi hissediyordum. Artık bir enstrüman ile sahnede var olmak değil, kendi bedenimi, sesimi enstrüman olarak kullanmayı istiyordum.” diyor.

ASLI İNANDIK’IN TÜM HAYATINI BİR KAZA DEĞİŞTİRDİ!

Aslı İnandık’ın müzik öğretmeni olmak üzereyken geçirdiği bir kaza tüm hayatını yeniden planlamasına neden oldu. İnandık o yıllarını ilk kez anlattı; “Müzik öğretmeni olmak için sınava hazırlandığım sene , Ankara’da bir kaza geçirdim. Gözlerimi hastanede açtığımda “ben artık kendimi ertelemeyeceğim, hayallerimi gerçekleştireceğim” dedim. Ve hazırlandığım sınavı bir kenara bırakıp oyunculuk bölümü için hazırlanmaya başladım. Bu yolda kendimden beklemediğim kadar fedakarlık yaptım, değiştim, dönüştüm, hırslandım, büyüdüm, hiç bir engelin beni yıkmasına izin vermedim. Bu nedenle filmdeki Aslı’nın hayallerine ulaşmadaki hırsını ve hikayesini kendi hikayemle benzeştiriyorum.” dedi.

blank

Filmin konusu:

Aslı (Aslı İnandık) çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen iyi niyetli, saf ve hayalperest bir kızdır. Hayallerinin peşinden gider ve özel bir konservatuarın oyunculuk bölümünü kazanır. Ailesi bu duruma karşı çıkar ve beklediği desteği göremez. Çaresizce para kazanmak için ne yapacağını düşünürken ‘gerçek hayatta sipariş üstüne oyunculuk’ yapan dublörler kulübüyle tanışır ve orada çalışmaya başlar. Burası hem Aslı’nın okul parasını kazanabileceği hem de kılıktan kılığa girerek oyunculuk yeteneklerini sergileyebileceği bir yerdir. Her şey yolunda giderken, iş için gönderildiği eğlenceli görevlerden birinde hesapta olmayan bir aşk kapısını çalar.

YouTube video

Vizyon Tarihi: 25 Ocak 2019

Yapımcı: HANN

Dağıtımcı: CGV Mars Dağıtım

Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu

Senaryo: Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey, Bener Karaçor

Oyuncular: Aslı İnandık, Toygan Avanoğlu, Ahmet Olgun Sünear, Tuna Orhan, Nazlı Tosunoğlu, Ayten Uncuoğlu, Tuğçe Karabayır, Aslı Turanlı, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Enis Arıkan, Caner Özyurtlu, Melis Kaygılaroğlu

Görüntü Yönetmeni: Hayk Kirakosyan

Müzik: Doğa Ebrişim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.