Aslı Enver’in herkesin bilmediği bir rahatsızlığı var

Güzel oyuncu Aslı Enver’in herkesin bilmediği bir rahatsızlığı var…

İstanbullu Gelin dizisinin Süreyya’sı, Kavak Yelleri’nin Mine’si olan Aslı Enver, bir çok projeyle adından sıkça söz ettirdi. Peki Aslı Enver’in çocukluğundan beri peşini bırakmayan bir hastalık olduğunu biliyor muydunuz?

MÜCADELE ETMEYİ BAŞARMIŞ

Aslı Enver, dinleme, okuma, yazma, işlem yapma ve matematik öğreniminde güçlük ile kendini belli eden bir öğrenme bozukluğu yaşayan disleksi hastası… Zeka geriliğiyle karıştırılan hastalık Aslı Enver’in de yakasına yapışmış. Fakat Aslı Enver çok çalışarak, özellikle anneannesinin desteğiyle bu hastalıkla mücadele etmeyi başarmıştır.

AİLESİNDEN BÜYÜK DESTEK

Senaryoların altını çizerek çalışan, diğer oyunculardan bir tık fazla işine konsantre olan Enver, anneannesinin rahatsızlandığı bir dönemde, kendisine emekli maaşı ile hoca tutarak, Türkçe’yi öğrenmesini sağladığı, okumasında anneannesinin büyük katkısı olduğunu sırf bu nedenle üniversite diplomasini anneannesine armağan ettiğini her fırsatta vurgular.

Aslı Enver’in mücadele etmeyi başardığı hastalık aynı zamanda Albert Einstein, Tom Cruise, Leonardo da Vinci gibi ünlülerde de olan bir rahatsızlıktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.