Aslı Enver’e İstanbullu Gelin dizisinde sürpriz kutlama

Aslı Enver’e İstanbullu Gelin dizisinde sürpriz bir kutlama yapıldı.

İstanbullu Gelin’ dizisinin Süreyya’sı Aslı Enver dün 34 yaşına bastı. Oyuncuya set arkadaşları sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı. Kutlama karşısında oldukça sevinen Aslı Enver set çalışanlarına tek tek teşekkür etti.

Aslı Enver, Instagram’dan da, “Bu sene de yine mutlu olmayı diledim en derinden, mutlu olmak istedim ki mutlu edebileyim ve gelen onca mesaj ve iyi dilekler hep dedi ki; mutlu ol. Mutlu eden,kutlayan, değerli hissettiren herkese teşekkür ederim. Kendime not: her sene öğrendiğine şükret, kötüleri arka cebine, iyileri aklına koy… her çıkan beyazına tecrübene teşekkür et en önemlisi inan inan inan kendine, gücüne, hissine inan ve ne olursa olsun küsme kendine. Asla kendine yalan söyleme, güvendiğin dostuna sor, dinle ama yine bildiğini yap, özünden vazgeçme…İyi ki doğdum, iyi ki varım.” notuyla paylaşımda bulundu.

Aslı Enver’in bu paylaşımına takipçileri tarafından beğeni yağdı. Oyuncu, kurduğu bu cümlelerle aşk açısının çekmeye devam mı ediyor sorusunu akıllara getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.