Aslı Enver’den tektaş tepkisi! ‘Size ne oluyor ki?’

Murat Boz ve Aslı Enver çifti önceki akşam Harbiye Açıkhava’da Oğuzhan Koç konserine geldi. Enver, Murat Boz’un kendisine tektaş aldığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Aslı Enver’in sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf olay olmuş ve çok konuşulmuştu. Konser öncesi gazetecilerle kısa sohbet eden ikili “Biz Oğuzhan Koç hayranıyız ve şarkılarını bağıra bağıra söylemek için bugün buraya geldik” dedi. Sosyal medyada tektaş taktığı yönünde çıkan haberlere yanıt veren Aslı Enver, “Öyle bir şey yok, görüyorsunuz. Nereden çıktı bu anlamadım vallahi” dedi.

blank
Aslı Enver – Murat Boz

‘SİZE NE OLUYOR Kİ?’

Gazetecilerin “Tektaş yüzük ne zaman gelir?” sorusuna Murat Boz sessiz kalırken Aslı Enver “Tektaşı ben bile sormuyorum, size ne oluyor ki?” diyerek tepki verdi. Aslı Enver ve Murat Boz konser boyunca romantik dakikalar geçirdi.

Aslı Enver, paylaşımıyla hayranlarını meraklandırdı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.