Aslı Enver’den Murat Boz cevabı

İlişkileri yılan hikayesine dönen Aslı Enver ile Murat Boz önceki gün aynı saatlerde Etiler’deydi.

Eski sevgilisi Aslı Enver’i sosyal medyada takipten çıkarmak isteyen Murat Boz, ilk adımı karşı taraftan bekliyor. Aslı ise Murat’ın paylaşım yaptığı yerlere giderek karşılaşma ortamı doğuruyor.

PİŞTİ OLDULAR

Önceki gün aynı dakikalarda yan yana aynı mekana giren eski sevgililer çıkışta basın ordusuyla karşılaştı. Murat Boz sessizce arabasına binerken, ayrılığı kabullenemeyen Aslı Enver ise gazetecilerle sohbet etti.

“YA ÖYLE MİYMİŞ, BİLMİYORUM”

Güzel oyuncu, “Murat Boz’la karşılaşmışsınız, tekrar mı bir araya geldiniz?” sorusuna “Ya öyle miymiş, bilmiyorum. Trafik açıldı gitmem gerekiyor” yanıtını vererek oradan ayrıldı.

İkilinin çevresinde konuşulanlara göre Murat Boz uzun zamandır Aslı’yı sosyal medyada takipten çıkarmak istiyor fakat ilk adımı karşı taraftan bekliyor. Aslı da ayrılığı kabullenemediği için böyle bir adım atmıyor. İkilinin ‘ayrılmadığı’ ya da ‘tekrar barıştığı’ şeklindeki haberler de onların sosyal medyada hala birbirlerini takip etmesinden kaynaklanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.