Aslı Enver’den Faruk yorumu

İstanbullu Gelin dizisinin ‘Süreyya’sı Aslı Enver, dizi çekimlerinden paylaştığı video ile çok güldürdü.

İstanbullu Gelin, 8 Haziran’da sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Aslı Enver, dizi biter bitmez ağabeyi Akın Enver’in yanına gidecek.

Zor günler geçirdiği söylenen Aslı Enver, Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı dizinin çekimlerinden eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Başarılı oyuncu Aslı Enver’in, rol arkadaşı Özcan Deniz’in canlandırdığı Faruk karakterinin çekimi sırasında yayınladığı video çok güldürdü.

Faruk’un sesinin duyulduğu ve “Ben senin de kendimin de canını yakmak istedim. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum Süreyya” sözlerini dile getirdiği çekimde olmayan Aslı Enver, bir başka odada oturduğu sırada bu sesleri videoya almış.

Aslı Enver, Faruk’un barışmak için yaptığı konuşma için “Sürünsün köpek” ifadesini kullanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.