Aslı Enver ve Murat Boz’un reklam aşkı da işe yarama

“Kardeşim Benim” ilk haftada ‘400 bin’de kaldı. Devamını çekmeyi düşünen Burak Özçivit, kötü gişe yüzünden bu isteğini gerçekleştiremedi. Filmden sonra aşk yaşamaya başlayan Aslı Enver ve Murat Boz’un, reklam aşkı da işe yaramadı.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’in başrollerinde yer aldığı “Kardeşim Benim” ilk hafta yaptığı 400 bin gişe hayal kırıklığı yaşattı. 6 hafta vizyonda kalan filmin devamını çekmeyi düşünen yapımcı Burak Özçivit, bu isteğini de şimdilik askıya aldığı iddia edildi.

İlk haftada 2 Milyon yapmayı hedefleyen ama 6 hafta sonunda ancak 2 Milyon gişe yapan film, şimdilik askıda.

AŞK DA İŞE YARAMADI

Film setinde başlayan aşkları ile gündemden düşmeyen Murat Boz ve Aslı Enver ikilisinin yaptığı reklam da bir işe yaramadı. Reklam aşkı olarak görülen ikilinin birliktelikleri de devam filminin çekilmesini sağlayamadı.

Filmin vizyona girmesinin ardından kısa süre içinde aşk yaşamaya başlayan ikili gişedeki kötü gidişin ardından, sosyal medya hesaplarında birlikte fotoğraf paylaşarak aşklarını duyurdu fakat bu yaptıkları gişede işe yaramadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.