Aslı Enver sevgilisi Murat Boz’u yalnız bırakmadı

1 Mart’t vizyona girecek olan, başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın paylaştığı “ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM” filminin oyuncuları önceki akşam Alkent ING Cinecity Sineması’nda yakın dostlarını özel bir gösterimle ağırladı.

Kokteyl ile başlayan akşam filmin izlenmesi ve ardından yapılan kutlama partisi ile tamamlandı.

blank

KONUKLARDAN FİLME TAM NOT

Filmin oyuncu kadrosunun yakın arkadaşlarını ağırlandığı gecede oyuncular; filmi ilk kez izleyecekleri için çok heyecanlı olduklarını belirttirken, gecenin sonunda film tüm konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın paylaştığı, Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı Öldür Beni Sevgilim 1 Mart’ta vizyonda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.