Aslı Enver: Polis de asker de bu vatanın evlatları, biz kardeşiz

Ünlü oyuncu Aslı Enver, darbe girişimi sırasında asker ve polisin karşı karşıya gelmesi sonucunda Instagram’dan bir yazı paylaştı. Ünlü oyuncu Aslı Enver, darbe girişimi sırasında karşı karşıya getirilen asker ve polis sonrasında vatandaşların askerciler yada polisciler olarak ikiye bölünmesi üzerine Instagram hesabından bir yazı paylaştı.

”SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ”

Aslı Enver, sosyal medyada en çok paylaşılan asker ve polisin birbirlerine sarıldığı o sembol fotoğrafı kişisel Instagram hesabından “Polis de asker de bu vatanın evlatları, biz kardeşiz… Sözün bittigi yerdeyiz” mesajıyla birlikte paylaşarak 1 milyon 300 bin civarındaki takipçisine birleştirici bir çağrıda bulundu.

asli darbe

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.