Aslı Enver, Murat Boz’la barışma iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu

Bir dargın bir barışık ilişki yaşayan Aslı Enver ve Murat Boz’un, kısa süre önce yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili şimdiye kadar açıklamaya yapmayan çiftten Aslı Enver, ilk kez net bir açıklamada bulundu.

Aylardır barışıp barışmadıklarıyla magazin gündemini meşgul eden Aslı Enver-Murat Boz sorusu yanıt buldu. Aylar önce ilişkilerini noktalayan, ancak kısa bir süredir yeniden birlikte oldukları konuşulan çiftten Aslı Enver sonunda konuştu.

İlk kez net bir açıklamada bulunan oyuncu, “Murat Boz’un annesi kalp spazmı geçirdi. Ziyaret ettiniz mi?” sorusuna, “Geçmiş olsun dileklerimi sizin vasıtanızla iletmiş olayım” cevabını verdi. 39 yaşındaki güzel, “Biz yaklaşık 4 ay önce iletişimi kestik, hala da iletişimimiz yok” ifadelerini kullandı. Aslı Enver, “Özel hayatınızda mutlu musunuz?” sorusunu ise “Evet, gayet mutluyum” şeklinde yanıtladı.

blank

O FOTOĞRAF KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI!

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi ile çekilen fotoğrafını Instagram profilinde arşivden çıkartarak yayınlayan Murat Boz, “Barıştılar mı?” sorusunu akıllara getirmişti. Ünlü şarkıcının bu hamlesi sonrası takipçileri, “Fotoğrafı silmeye kıyamamış” şeklinde yorum yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.