Aslı Enver, koronavirüs nedeniyle oyunculuğa ara verdiğini açıkladı

Geçtiğimiz gün Fatih Terim’in kızı Merve Terim ile Nişantaşı’nda görüntülenen Aslı Enver, basın mensupları ile sohbet etti. Enver, koronavirüs pandemisi nedeniyle oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Aslı Enver ile Fatih Terim’in kızı Merve Terim geçtiğimiz gün Nişantaşın’da objektiflere yansıdı.

blank

Aslı Enver, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Bir süredir ekranlarda yerini almayan güzel oyuncu kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Aslı Enver, “Oyunculuktan sıkılmadım. Sakinlediği için adapte olmaya çalışıyoruz. Bir sinema filmi çektim, montajlanıyor” dedi. Güzel oyuncu pandemi nedeniyle oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.