Aslı Enver, Kardeşim Benim filminin kadrosundan neden ayrıldığını açıkladı

Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver’in rol aldığı Kardeşim Benim filminin ikincisi için start verildi.

Hatta oyuncular setten ilk kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı.

Son olarak Burak Özçivit “Baba oğul çalışmaca, kadro tamam” notunu düşerek yeni bir fotoğraf paylaştı. Özçivit’in notu akıllara “Filmin kadrosuna babası da mı dahil oldu?” sorusunu getirdi.

Ancak ilk film Burak Özçivit ve Aslı Enver’in canlandırdığı karakterlerin yakınlaşmasıyla sona ermiş olsa da, Enver bu kez kadroda yer almıyor.

Farklı bir hikaye sunacak olan yeni filmin kadın başrol oyuncusu Pınar Deniz.

Önceki gün Etiler’de görüntülenen Aslı Enver ise Murat Boz’la filmin reklamı için ayrılıp barıştıkları iddiasına isyan etti: “Biz reklam yapıyormuşuz ya, sırf onun için bıraktım. O yüzden filmde yokum” dedi.

2016 yılının Ocak ayında birliktelikleri başlayan oyuncu Enver ile şarkıcı Boz, ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Önce Boz, Antalya konserinde “Aslı ile ayrıldık” açıklaması yapmış, ardından Enver “Kavgasız gürültüsüz ayrıldık” diyerek durumu doğrulamıştı.

Kimileri ünlü çiftin ihanet yüzünden ayrıldığını kimileri ise Kardeşim Benim 2’nin reklamı için böyle bir oyun oynandığını iddia etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.