Aslı Enver: İyiyim, mutluyum çok teşekkür ederim

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz gün görüntülendi. Önder Öztarhan ile Alaçatı’da ilk kez görüntülenen Aslı Enver ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, ilişkisi hakkında “İyiyim, mutluyum çok teşekkür ederim, çok sağ olun.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz akşam başrollerinde Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı “Sen Yaşamaya Bak” filminin gösterimi Etiler’deki bir sinemada gerçekleştirildi.

Film gösteriminin çıkışında gazeteciler ile bir araya gelerek sohbet eden Aslı Enver, “Çok güzeldi, keyifliydi. Biz zaten filmi altı ay önceye yakın bitirmiştik. Yarısından çoğunu unutmuşum ‘Aa böyle bir şey varmış, çekmiştik değil mi?’ diye şaşırdım. Biraz hüzünlendik içeride.” dedi.

Yeni bir tiyatro oyununa da başlayacağını müjdeleyerek heyecanlandıran ünlü oyuncu Enver, “Onun da prömiyerine çok az kaldı, çok heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

blank

ÖNDER ÖZTARHAN HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açan Aslı Enver, muhabirlerin “Tekrardan hayırlı olsun, ilişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna “İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum çok teşekkür ederim, çok sağ olun.” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.