Aslı Enver ile Murat Boz’un ayrılıklarıyla ilgili yeni iddia

Oyuncu Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz’un ayrılıklarıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Murat Boz, Kardeşim Benim filminin setinde Aslı Enver ile tanışmıştı. O dönem Hadise ile aşk yaşadığı konuşulan ünlü şarkıcı sürpriz bir paylaşım yaparak Aslı Enver ile birlikteliğini duyurmuştu. Ancak ünlü çiftten kötü haber geldi ve yolları ayrıldı.

İddiaya göre; Murat Boz ile Aslı Enver, birlikte kirada oturdukları evde yaşadıkları büyük bir kavga sonucu ayrıldı.

Buna göre; Evin salonundaki bağrış çığrış sırasında Aslı Enver, eline ne geçirdiyse fırlatmaya başladı. Murat Boz ise kurtuluşu kendini odaya kilitlemekte buldu. Enver, siniri geçtikten sonra eşyalarını toplayıp evden taşınmak istedi. Siteye bir araç çağırdı ama site yönetimi, pazar günü taşınmanın yasak olduğunu söyleyip aracı içeri almadı.

Aslı Enver, evi terk edip o akşam bir arkadaşında kaldı ve pazartesi günü de evde nesi var nesi yoksa alıp hem evi, hem de Boz’u terk etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.