Aslı Bekiroğlu sızdırılan müstehcen fotoğrafları hakkında açıklama yaptı!

Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinin müstehcen fotoğrafları ve videoları sosyal medyaya sızdırıldı. Paylaşılan fotoğraflarda Bekiroğlu ve sevgilisinin bir çok çıplak görüntüsü bulunduğu iddia edildi. Bu vahim olayın ardından Aslı Bekiroğlu ilk açıklamayı yaptı ve olayın hukuki boyutlara taşınacağını belirtti.

Aslı Bekiroğlu’nun müstehcen fotoğrafları ve videolarının internete sızdığı iddiası, bugün sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Sabah saatlerinden akşama kadar sessizliğini koruyan Aslı Bekiroğlu ilk açıklamayı yaptı.

blank
Aslı Bekiroğlu

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Aslı Bekiroğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada fotoğrafları paylaşanlar ve buna imkan sağlayanlar hakkında dava açacağını söyledi ve kötü niyetli kişilere prim verilmemesini istedi.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisiyle özel pozları ifşa oldu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.