Aşkları açığa çıktı… Eşinden boşanan ünlü isim Sıla’nın evine yerleşti!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile arabada samimi görüntüleri ortaya çıkan MasterChef jüri üyesi Hazer Amani’nin eşinden boşanarak Sıla’nın evine yerleştiği iddia edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının sunucuları gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı.

YouTube video

SILA’NIN EVİNE TAŞINDI

2. Sayfa’nın haberine göre: Çıkan samimi görüntülerinin ardından “Aramızda aşk yok iş konuştuk” diyen Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu aşk yaşamaya başladı. Eşinden tek celsede boşanan Amani, Sıla’nın evine yerleşti.

blank

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

30 Ekim’de Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddialarıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülenmiş, evli olan Hazer Amani, aşk iddialarını yalanlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.