Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncusu Serra Arıtürk’e sürpriz doğum günü

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncusu Serra Arıtürk’e oyuncu ve ekip arkadaşları sürpriz yaptı.

Çekimler sırasında elinde pasta ile gelen Cem Davran, İdil Sivritepe ve Elif Melda Yılmaz, iyi ki doğdun şarkısıyla güzel oyuncuya mumları söndürttü. En güzel doğum gününü kutladığını söyleyen Arıtürk; “Bu sene benim için çok özel ve güzel bir yıl oldu. En şaşırtıcı, en güzel ve en özel doğum günüm diyebilirim. İyi ki varsınız, sizleri iyi ki tanıdım. Bu kadar kısa zamanda aile gibi olduk. Çok teşekkür ederim” dedi.
Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yapıyor.

blank

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Aşkın Tarifi yeni bölümleri ile her Pazartesi Kanal D’de

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.