Aşkım Kapışmak, Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu

Radyo D’nin sevilen programcısı Sarı Şeker Sema, her hafta birbirinden ünlü konuklarını stüdyoda ağırlamaya devam ediyor. Hafta içi her gün saat 14.00-17.00 arası yayında olan Sarı Şeker Sema’nın bugünkü konuğu Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak oldu.

“Kimim Ben” isimli kitabıyla birlikte programa katılan Aşkım Kapışmak, aynı zamanda Gülden Mutlu’yla yaptıkları projeden de bahsetti. Aşkım Kapışmak, hem kitap hem albümün bir arada olduğu proje için “Türkiye de bir ilk oldu, müzik bilmediğim bir alan olduğu için zorlandım. ”dedi.

Sosyal medyadan gelen soruları cevaplayıp dinleyicilere tavsiyelerde bulunan Aşkım Kapışmak, Sarı Şeker Sema ile birlikte keyifli bir sohbete imza attı.

Radyo D’yi 104.0 frekansından dinleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.