Aşk ve gerilim dolu “Çoban Yıldızı” bu akşam başlıyor

Kalpler imkansızı tanımadığı zaman, yollar kesişir ve kader bir şekilde sizi buluşturur…

Most Production’ın yapımcılığını, Gül Oğuz’un yönetmenliğini üstlendiği ve Gülizar Irmak’ın senaryosunu yazdığı başrollerinde Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın yer aldığı ve tanıtımları ile büyük beğeni toplayan aşk ve gerilim dolu yeni dizi “Çoban Yıldızı” bu akşam Fox’ta başlıyor.

blank

Kapadokya’nın zengin ve güçlü adamlarından, ileri yaştaki Fikret Karakaya’nın (Menderes Samancılar) genç ve güzel Zühre (Selin Şekerci)ile evlenmek istemesi ve Zühre’nin düğün için Niğde’den konağa getirilmesi ile başlayan heyecan dolu hikayede mertliği ile tanınan taş ustası Seyit’in (Şükrü Özyıldız) yolu Zühre’yle kesişir. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak durmaları gerekse de, Seyit ile Zühre arasında tutkulu, büyüleyici bir aşk başlar. Ancak aşkları, değdikleri her şeyi, yakıp yıkar, küle döndürür.

Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesini anlatan dizinin oyuncu kadrosunda başrollerin yanı sıra Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Serhat Süha Özcan, Aysun Metiner, Feyza Işık, Sahra Şaş, Taygun Sungar, Elif Çakman Öztürk, Özlem Çakar ve Neslihan Can gibi usta ve genç birçok oyuncu yer alıyor.

Aşk ve gerilimle nefesleri kesecek yeni dizi “Çoban Yıldızı” bu akşam saat 20:00’da Fox’ta başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.