“Aşk Tesadüfleri Sever 2″nin çekimleri başladı

Aşk Tesadüfleri Sever’in devam filminin çekimlerine başlandı. Filmde, Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kirazcı başrollerde olacak. Film, Ocak 2020’de vizyondaki yerini alacak.

Aşk Tesadüfleri Sever filminin, ikincisi için çekimler 21 Temmuz Pazar günü başladı. Ömer Faruk Sorak’ın, yönetmenliğini bu defa İpek Sorak’la birlikte üstlendiği ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’nin başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor.

Hikayesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’nin senaryosu yine Nuran Evren Şit’in imzasını taşıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak birlikte oturuyor. Filmin başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaşıyor.

Film, Ocak 2020’de vizyondaki yerini alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.