Aşk şarkıları Ayla Çelik’ten

Geçtiğimiz ay yayınlanan “BEN” albümü ile dinleyicilerden tam not alan Ayla Çelik, müzik dünyasına yepyeni hit şarkılar kazandırmaya devam ediyor.

Yıllardır Türk pop müziğine kazandırdığı hit şarkılarla tanınan ödüllü şarkı yazarı Ayla Çelik, son dönemde yine kaleme aldığı aşk şarkılarıyla adından söz ettiriyor. Aşk şarkılarının sevilen kalemi, geçtiğimiz hafta yayınlanan İrem Derici’nin son albümü “Dantel”e ismini veren şarkının sözü ve müziğine imzasını attı. Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Serdar Ortaç’ın son video klibini çektiği “Rahvan” şarkısı da Ayla Çelik imzası taşırken, Demet Akalın’ın hazırlıklarını sürdürdüğü yepyeni albümünde de bir Ayla Çelik şarkısı yer alacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.