Aşk Laftan Anlamaz’da aşk ve heyecan devam ediyor

Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm fragmanlarıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Aşk Laftan Anlamaz, yarın akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Hayat ve Murat arasında inanılmaz bir yakınlaşma yaşanıyor. Havuz’un içinde sürpriz bir şekilde yakınlaşan çift izleyenleri heyecanlandıracak.

Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm fragmanlarında inanılmaz dakikalar yaşanıyor. Show TV’nin yaz sezonunda çıkan dizisi Aşk Laftan Anlamaz, yayınlandığı günden itibaren izleyenleri ekran başına topluyor. Reyitng rekorları kıran dizinin yeni bölümü yarın akşam yayınlanacak. Yeni bölümde Murat ve Hayat arasında yaşanan kırgınlık, havuza girmeleriyle beraber son buluyor. Havuzda sürpriz bir şekilde yakınlaşan çift izleyenleri şoke edecek. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 6. bölüm fragmanlarıyla sizlerle…

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 5. bölümünde; Hayat Murat’ı Didem’le, Murat da Hayat’ı Cenk’le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat’tan saklar. Didem ve Murat’ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur. Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem’le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur. Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat’ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk’in gerçek yüzünü gösterecek midir?

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. BÖLÜM FRAGMANI

YouTube video

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.