Aşk Laftan Anlamaz, zirveyi bırakmıyor

Show TV’nin dün gece yeni bölümü ile ekrana gelen dizisi “Aşk Laftan Anlamaz”, herkesi ekran başına kilitledi. Çarşamba günleri izleyicileri ekran başına toplayan “Aşk Laftan Anlamaz” sekizinci bölümüyle ABC1’de 5,03 izlenme oranı (rating), 17,42 izlenme payı (share) elde ederek birinciliği göğüsledi.

CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLADI!

Aşk Laftan Anlamaz’ın başarılı ve sevilen oyuncusu Hande Erçel, dün setten Facebook üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınla hayranlarından gelen soruları cevapladı. Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Erçel sorulara birbirinden samimi yanıtlar vererek sosyal medyayı salladı. En sevdiği yiyeceğin çikolata, en sevdiği oyuncağın babasının aldığı ayıcık olduğunu söyleyen Erçel, İlkokulda avukat olmak istediğini de takipçileri ile paylaştı.

Kavgayla başlayıp aşkla devam eden sürükleyici hikayesi ile “Aşk Laftan Anlamaz”ın yeni bölümü 24 Ağustos Çarşamba günü Saat 20.00’de Show TV’de!

İşte “Aşk Laftan Anlamaz”ın 9. Bölüm Tanıtımı!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.