Aşk Laftan Anlamaz, yeni gününde yepyeni bölümleriyle Show Tv’de

Show TV’nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz, artık cumartesi günleri yeni bölümleriyle sevenleriyle buluşacak. İlgi ile takip edilen dizi, 5 Kasım Cumartesi gününden itibaren yeni hikayeleriyle ekrana gelecek.

MURAT GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR!

Show TV’nin keyifli senaryosu ve oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen dizisi “Aşk Laftan Anlamaz”ın geçen hafta ekrana gelen 16. bölümünde; Hayat ve Murat arasındaki tüm sırlar tek tek ortaya çıkmaya ve tüm sorunlar çözülmeye başladı. Üstelik o akşam Murat, annesinin son kez sahneye çıktığı sahnede ani bir kararla Hayat’ın avucuna bir de yüzük bırakmış ve romantik bir evlenme teklif etmişti. Hayat, Murat ve Didem’in haberlerinin gazetede çıkması üzerine, Suna’nın babası gelip Hayat’ın Suna’nın yerine geçtiğini Nejat’a söyler ve tüm gerçekler ortaya çıkar. Murat’ın annesinin ofise gelip gerçek Suna Pektaş’ı Murat’a göstermesiyle Murat’ta tüm gerçekleri öğrenmiştir artık. Murat ile Hayat arasındaki ilişki bundan sonra nasıl olacaktır?

Yapımcılığını Bi Yapım’ın yaptığı başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, senaryosunu ise Makbule Kosif, Eda Tezcan ve Kurtuluş Balekoğlu’nun yazdığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın yaptığı “Aşk Laftan Anlamaz” yeni bölümüyle cumartesi günü saat 20.00’de Show TV’de.

İşte “Aşk Laftan Anlamaz”ın 17. Bölüm Tanıtımı!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.