‘Aşk Kumardır’ın merakla beklenen beşinci bölümü yayına girdi

Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’in ilgiyle izlenen komedi dizisi ‘Aşk Kumardır’ın merakla beklenen beşinci bölümü yayına girdi. Yeni bölümün tanıtımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine girerken, ‘aşk uğruna evi yakan erkek’ skeci yoğun beğeni ve paylaşım aldı.

YouTube video

Kadın erkek ilişkilerine getirdiği eğlenceli yorum ve kısa skeçlerden oluşan yapısıyla kısa sürede EXXEN seyircisinin favorisi haline gelen ‘Aşk Kumardır’ senaryosu ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gördü. ‘Aşk Kumardır’ın birbirinden eğlenceli skeçleri, sosyal medya platformlarında paylaşım rekorları kırıyor!

Yapımcılığını Hack Creative Yapım’ın, yönetmenliğini İ. Nezih Helvacıoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu ‘Bir Kadın Bir Erkek’ dizisinin senaristlerinden Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan’ın yazdığı ‘Aşk Kumardır’, kadın erkek ilişkilerine sıradışı ve eğlenceli bir yorum getiriyor.

‘Aşk Kumardır’ın yapımcılığını Tolga Kutlar ve Sultan San üstlenirken, dizinin başrolünü Ecem Erkek, Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam, Emre Taştekin paylaşıyor.

‘Aşk Kumardır’ın her bölümünde yaklaşık 20 skeçte; kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar, insani zaaflar ve durum komedileri ele alınıyor.

‘Aşk Kumardır’ yeni bölümleriyle EXXEN’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.