Aşk 101’in 2. sezonunda final yapacak olması hayal kırıklığı yarattı

Başrollerinde Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerin rol aldığı Meriç Acemi’nin senaryosunu kaleme aldığı Netflix’in merakla beklenen yapımlarından olan Aşk 101 2. sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin gidişatındaki büyük değişim göze çarparken Aşk 101’in 2. sezonunda final yapacak olması hayal kırıklığı yarattı.

Netflix’in büyük bir merakla beklenen başrollerinde Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı gençlik dizisi Aşk 101’in 2. Sezon fragmanı ekrana getirildi. Fragmana damga vuran anlar yaşanırken final kararı sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan Sinan, Eda, Osman ve Kerem plan yaparak Necdet’in müdürlüğü bırakması için çalışmalara başlar.

AŞK 101 2. SEZONDA FİNAL YAPIYOR

Aşk 101 2. sezon fragmanı ekrana getirilirken en dikkat çeken an ise “final sezonu” olduğunun vurgulanması oldu. Dizinin hayranları büyük hayal kırıklığı yaşarken alınan final kararının ardından Aşk 101 Twitter’da trend listesinde birinci sırada yerini aldı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.