‘Aşı yaptırmam diyenler vatan hainidir’ sözlerine Yıldız Tilbe isyan etti!

Prof. Dr. Bingür Sönmez ve Arif Verimli’nin aşı açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Bu açıklamaları gören Yıldız Tilbe ise “İnsanları oturdukları yerde vatan haini ilan etmek de moda oldu” diyerek tepki gösterdi.

YouTube video

Prof. Dr. Bingür Sönmez, koronavirüs aşısını yaptırmayacakların vatan haini olduğunu söylemişti. Sönmez bir televizyon programında, “Muhtemelen ocak ayı içerisinde herkese aşı yapılacak. Ama ‘Ben aşı yaptırmam’ diyenler birer vatan hainidir. Onlara kız bile vermeyeceğiz. Resmi daireye bile giremeyecekler. Okula gidemeyecekler. İnsan vücudunun dokunulmazlığı nedeniyle mecbur etme şansımız yok, kanun çıkarıp ‘Herkes yapacak’ deme şansımız yok. Ama kurallar koyacağız, nasıl sokağa çıkma yasağının kuralı var, aşıda da kural koyacağız. Devlet dairelerine giremeyecekler, otobüslere binemeyecekler, toplu taşımadan faydalanamayacaklar. Başka çaremiz yok” demişti.

Yıldız Tilbe bu açıklamalardan sonra sosyal medyadan isyan etti. Tilbe açıklamasında “Ben aşı yaptırmıyorum diye vatan haini değilim, aşı yaptırmayanlara vatan haini diyen kendisi vatan ve millet hainidir. Milleti temsil etmeyen vatan haini ilan eden biri vekil de olamaz millet hakkında konuşamaz da, car car car bu ne ya işinizi yapın insanlarla uğraşmayın. Kim olduğunun hiçbir önemi yok, kim olursa olsun, hiç kimse bulunduğu makam taşıdığı unvan sebebiyle zorla yaptırımda bulunamaz.

blank

Taşıdığı unvan ve makam insanlığa ve insanlara hizmet ediyorsa kıymetlidir, etmiyorsa niye önemli olsun ki, hele insana saygısı yoksa Allahsızdır!” dedi.

Tilbe daha sonra ise “İnsanları oturdukları yerde vatan haini ilan etmek de moda oldu, al sana eğitimli” diyerek sözlerini sürdürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.