Ashton Kutcher’den tam 4 milyon dolarlık jest

Ünlü oyuncu, Ellen DeGeneres’in sabah programına katılarak sunucuya muhteşem bir jest yaptı.

Oyuncu Ashton Kutcher, DeGeneres’in eşi Portia de Rossi tarafından kurulan doğal yaşam vakfı Ellen Degeneres Wildlife Fonu’na Ripple adlı uluslararası kripto para birimi aracılığıyla 4 milyon dolar aktardı.

Program sırasında Kutcher, Madonna’nın menajerliğini üstlenen iş ortağı Guy Oseary ile gorilleri kurtarmak için 4 milyon dolar bağışladıklarını açıklayarak bu konuda duyarlı olan izleyicileri de teşvik etti.

blank

Çarşamba günü yayınlanan programda, DeGeneres ile çok yakın arkadaş olduğu bilinen 40 yaşındaki aktör, “Ellen benden asla böyle bir yardımda bulunmamı istemedi.

Eşi Portia da öyle. Ancak ben ve Guy, bu işte payımız olsun istedik” açıklamasında bulundu.

“BUGÜNE KADAR Kİ EN BÜYÜK BAĞIŞ”

DeGeneres ise “Bu benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Vakfımızın da bu zamana kadar aldığı en büyük bağış” diyerek arkadaşına teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.