Asena Erkin ayrılık kararı aldı!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’in, Hollandalı moda tasarımcısı Alex Jansen ile yollarını ayırdığı söyleniyor. İddialara göre, sosyetik güzel, “Asena& Alex” markasını yarattığı Jansen ile ortaklığına son verdi.

SOSYAL MEDYADAN DA SİLDİ

Asena’nın bu kararından sonra, ürünlerinin satışının yapıldığı asenaandalex.com adlı web sitesinin adını asenaandco.com olarak değiştirmesi dedikoduları daha da güçlendirdi. Erkin’in bu kararının sebebi henüz bilinmezken çalışma arkadaşı Alex Jansen’i sosyal medya hesaplarından da sildiği ortaya çıktı.

Asena Erkin “Asena& Alex” markasının internet üzerinden satışlarına kısa bir süre önce başlamıştı. Düz beyaz tişörtün 300 TL’ye, tek ceketin 7 bin TL’ye satıldığı koleksiyonun fiyatları dudak uçuklatmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.