Arzum Anneler Günü reklam filmiyle yüreklere dokunuyor

Arzum’un Anneler Günü reklam filmi yüreklere dokunuyor. 14 yıldır kadın satranç sporcularına destek veren Arzum, yeni filminde ihtiyacımız olan her an ‘Orada annem var’ dediğimiz, her zaman yanımızda olan, bizi yüreklendiren ve hayatımızı kolaylaştıran annelerimizi gerçek hayattan alınan bir kesit ile anlatıyor.

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum’un Anneler Günü reklam filmi ‘Orada Annem Var’ yayına girdi. TBWAIstanbul tarafından hazırlanan film, tüm başarılarımızda bizi yüreklendiren, destek veren ve hayattımızı kolaylaştıran annelerimizi gerçek hayattan alınan bir kesit ile anlatılıyor. 14 yıldır kadın satranç sporcularına verdiği destek ile binlerce sporcunun hayatına dokunan Arzum, yeni reklam filmiyle annelerin çocuklarına verdiği desteklere ve fedakarlıklara vurgu yapıyor.

Gerçek hayat hikâyesinden uyarlandı

Gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanan filmde, ekranın sol tarafında kahramanın gözünden bir satranç tahtası, ekranın sağ tarafında ise karanlık görüyoruz. Kahramanımız ilk hamlesiyle satranç aşkının nasıl doğduğunu anlatmaya başlıyor. 5 yaşında taşlarını beğendiği için başladığı satrancın nasıl dünyası haline geldiğinden bahsediyor. 12 yaşında aldığı ilk derecesinden sonra Osmaniye’de arka arkaya kazandığı birinciliklerinden ve Türkiye Şapiyonası’nda Türkiye 2.’si olduğundan gururla söz ediyor. Büşra Öztürk, 6 yaşında sağ gözünü kaybettiğini satrançtan ama hiç vazgeçmediğini anlatırken, ‘Çünkü benim sağ tarafımda annem var.’ diyor. Filmin sonunda ekranın sağ tarafı aydınlanıyor ve orada annesini görüyoruyoruz. Baştan itibaren satranç oynarken, satranç kitabını okurken, mutfakta kahvaltısını yaparken, turnuva yolculuğunda sağ tarafında hep annesinin olduğunu görüyoruz. Büşra’nın satrançta hep bir sonraki adımını planlarken annesinin onun her adımını planladığını anlıyoruz.

Arzum’un 14 yıldır desteklediği Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası, son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada dereceye girmiş sporcularla birlikte, 7’den 77’ye binlerce lisanslı kadın sporcunun mücadele etmek istediği bir şampiyona haline gelirken birçok sporcunun da hayatını değiştirdi. Bu değişim sırasında Arzum’un en büyük desteği ise sporcularımızın yanında olan anneleri oldu. ‘Orada annem var’ dediğimiz her an için tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.