Artık beton saksılar da yok! İstiklal Caddesi için bir karar daha

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısının ardından güvenlik gerekçesiyle kaldırılan oturma banklarının ardından bu kez de beton saksılar kaldırıldı. Çalışmalar nedeniyle kapatılan cadde ise sabaha karşı tekrar yaya ve araç trafiğine açıldı. Öte yandan dün patlamanın olduğu alanı gezen ve cadde esnafını ziyaret eden, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cadde üzerinde bulunan saksılara yapılan kimi yorumlara tepki göstererek,” Saksılara suç bulmak değil, saksıları çalıştırmak lazım” demişti.

Akşam saatlerinde beton saksı ve ağaçların kaldırılması nedeniyle kapanan İstiklal Caddesi saat 06.00’da araç ve yaya trafiğine tekrardan açıldı.

Cadde de bulunan oturma banklarının ardından beton saksı ve ağaçlarda kaldırıldı. Öte yandan dün patlamanın olduğu alanı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise patlama sonrası cadde de bulunan çiçek saksılarına gelen yorumlara tepki göstererek,” Kalkıp da bir saksıya kusur bulmak doğru bir kafa değil. Ortak akılla, saksıları bir arada çalıştırmamız lazım” demişti.

ÇALIŞMALAR SABAHA KADAR SÜRDÜ

İstiklal Caddesi’nde düzenlenen bombalı saldırının ardından İstanbul Valiliği’nin aldığı kararla; güvenlik amacıyla banklar ve beton saksıların kaldırılması için akşam saat 22.00’den itibaren çalışma başlatıldı. Çalışma nedeniyle kapatılan cadde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmaların sona ermesi ile sabah saatlerinde tekrar yaya trafiğine açıldı.

İstanbul Valiliği’nin aldığı güvenlik kararı nedeniyle İstiklal Caddesi üzerinde bulunan beton saksı ve ağaçların kaldırılması için dün akşam saat 22.00’de kapanan İstiklal Caddesi sabah saat 06.00’da tekrardan araç ve yaya trafiğine açıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.