Artcontact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, İstanbul’da sanatseverlerle buluştu

Heykelden ebruya kadar binlerce eserinin sergilendiği Artcontact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, İstanbul’da sanatseverlerle buluştu. Fuar 1-6 Haziran tarihleri arasında açık olacak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri sonrası başlayan kontrollü normalleşme sürecinde İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen, yerli ve yabancı sanatçıların heykelden ebruya kadar binlerce eserinin sergilendiği Artcontact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 1-6 Haziran tarihleri arasında sanatseverlere açık olacak.

blank

Kamusal alan ve mekanlarda sanatın konuşulduğu, tartışıldığı ve paylaşımda bulunulan bir platformu sağlamayı amaçlayan fuarda yer alan yüzlerce sanatçı arasında Rus sanatçılar da bulunuyor. Etkinlikte binlerce eserle katılım sağlıyor. Eserler arasında ise heykel, resim, ebru gibi birçok sanat ürünü bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.