“Art Design” sonbaharı evinize taşıyor!

Yazı ardımızda bırakırken evleri de sonbaharın ruhuna büründürmenin tam zamanı. Art Design, Art Deco’dan As kanepe ile sonbaharı evinize taşıyor. Sonbaharın rengi olan kahverengi tonlarındaki As kanepe, tasarımıyla da dikkat çekiyor.

“Tasarım ötesi” sloganıyla zamana ve mekana yenilmeyen tasarımlar hazırlayan Art Design, sonbahar sezonu için de birbirinden özel modellerini sergilemeye başladı. Bunlardan biri olan Art Deco tarzındaki As kanepe, tasarımı, zanaatkar ustaların ellerinden çıkan işçiliği ve malzeme kalitesiyle farklılığını gösteriyor. Kahverenginin en güzel tonlarını taşıyan As kanepe, evinizde sonbaharın dinginliğini taşıyacak. Vazgeçilmez dokusu, kadifemsi yapısı ve siyah lake ahşabın uyumunu bir arada sunan As kanepe, Mobilyalarınıza evinizin ruhunu yansıtmak istiyorsanız, birçok model alternatifi ve aklınızdaki tasarımların gerçek hallerini bulacağınız Art Design MODOKO mağazasına uğramanız veya @artdesignmobilya instagram hesabından iletişime geçmeniz yeterli.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.